روش ساخت انواع طعمه و جوشانده (بویله) کپور

روش ساخت انواع طعمه و جوشانده

انتخاب صحیح طعمه برای ماهیگیری نوع کپور می تواند تفاوت شکست و موفقیت را معنی کند.کپور تقریبا تمایل دارد تا هر چیزی را هنگام جستجوی علوفه در پیرامون بستر دریاچه بخورد، شاید راحت ترین و مناسبترین طعمه ها جوشانده باشد چرا که امروزه بیشترین ریسه ها برای استفاده از این طعمه در خواست می شود. در این مقاله  روش ساخت انواع طعمه و جوشانده(بویله) کپور را آموزش می دهیم.

ساخت طعمه دارچینی برای کپور

مواد لازم:

  • 2 قاشق غذاخوری دارچین
  •      2 لیوان آرد ذرت
  •       2 قاشق وانیل
  •    2/1لیوان آب گرم

مواد را با هم مخلوط کنید و خوب آنها را باهم ترکیب کنید آب گرم را به آن اضافه کنید تا یک خمیر بدست آید،در مرحله دوم

این یک محتوای ویژه است. برای مشاهده ادامه مطلب وارد حساب کاربری خود شوید.

 

اگر اشتراک ویژه ندارید از این قسمت تهیه نمایید!

دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.