انتخاب صحیح طعمه برای ماهیگیری نوع کپور می تواند تفاوت شکست و موفقیت را معنی کند.کپور تقریبا تمایل دارد تا هر چیزی را هنگام جستجوی علوفه در پیرامون بستر دریاچه بخورد، شاید راحت ترین و مناسبترین طعمه ها جوشانده باشد چرا که امروزه بیشترین ریسه ها برای استفاده از این طعمه در خواست می شود. در این مقاله روش ساخت انواع طعمه و جوشانده(بویله) کپور را آموزش می دهیم.
مواد لازم:
مواد را با هم مخلوط کنید و خوب آنها را باهم ترکیب کنید آب گرم را به آن اضافه کنید تا یک خمیر بدست آید،در مرحله دوم [ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”reg” ihc_mb_template=”1″ ] دارچین را کم کم به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد خمیر بدست آمده را در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا خشک شود و در ماهیگیری کپور از آن استفاده کنید.
مواد لازم:
آرد و وانیل و 4قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و برروی گاز با حرارت ملایم قرار دهید وقتی شروع به جوش خوردن کردن به آرامی به آن یک لیوان آرد ذرت اضافه کنید آن را به خوبی به مدت سه دقیقه بهم بزنید تا به یک خمیر مقاوم تبدیل شود و سپس آن را از روی گاز بردارید و بگذارید خنک شود و در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید برای ماهیگیری.
مواد لازم:
مواد را با هم مخلوط کنید سپس به آن مقداری کافی آب اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر یکدست بدست آیدسپس به آن طعم دهنده دل خواه اضافه کنید و برای استحکام بیشتر طعمه میتوانید به آن آرد ذرت یا آرد سویا اضافه کنید.
بعد خمیر بدست آمده را گلوله گلوله کنید و در آب جوش به مدت 5 دقیقه بجوشانید تا طعمه به صورت جوشانده در بیاید.این طعمه را در ماهیگیری کپور میتوانید استفاده کنید.
مواد لازم:
مواد را با هم در یک کیسه ریخته و خوب مخلوط کنید سپس مواد را در طرفی ریخته و تخم مرغ را به آن اضافه کنیدو خوب هم بزنید سپس خمیر بدست آمده را گلوله گلوله کنید و به مدت 5 دقیقه در آب بجوشانید بعد از پخته شدن طعمه آن ها را در مکانی بگذارید تا خشک شود.
مواد لازم :
آب را بجوشانید و تمام مواد را به جز پنیر در آن بریزید و مخلوط کنید وقتی مواد تبدیل به خمیر شد ان را در یخچال قرار دهید تا سرد شود بعد مواد را از یخچال درآورده و پنیر را به آن اضافه کنید بعد از انجام این مراحل طعمه برای ماهیگیری قزل آلا آماده است.
نظرات خود را با ما در میان بگذارید
[/ihc-hide-content]